Text Size

Food Mania

Economiseste cu FOOD MANIA

De ce sa cumperi catalogul Food Mania?

  1. Doi manâncă, unu plăteşte
  2. Încerci localuri noi cu reducere de 50%
  3. Este valabil timp de un an şi 4 luni
  4. Economisești în jur de 4000 de lei cu o investiție de doar 70 lei.

p3_Copy

Prezentare

SC Impuls Advertising SRL este firma care aduce un nou “deliciu” in viata clujenilor deruland proiectul FOOD-MANIA. Proiectul se refera la scoaterea pe piata a unui ghid  care cuprinde o impresionanta colectie de restaurante cu diferite specificuri culinare din orasul Cluj-Napoca.

Food-Mania reprezinta o brosura de prezentare a gastronomiei , a meseriilor gustului, a artelor culinare cu diferite specificuri care va ofera posibilitatea  sa degustati mancaruri traditionale romanesti, italienesti, frantuzesti , indiene, chinezesti, libaneze.

Deliciu

p4_Copy

SC IMPULS ADVERTISING SRL este firma care aduce un nou “deliciu” in viata clujenilor deruland proiectul FOOD-MANIA. Proiectul se refera la scoaterea pe piata a unui ghid  care cuprinde o impresionanta colectie de restaurante cu diferite specificuri culinare din orasul Cluj-Napoca.
Food-Mania
reprezinta o brosura de prezentare a gastronomiei , a meseriilor gustului, a artelor culinare cu diferite specificuri care va ofera posibilitatea  sa degustati mancaruri traditionale romanesti, italienesti, frantuzesti, indiene, chinezesti, libaneze.
Noi incercam sa satisfacem toate poftele dumneavostra si va oferim posibilitatea  sa va delectati cu retete ca “la mama acasa” si retete din bucataria internationala.
Va intoducem intr-o lume a deliciului culinar in unele dintre cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca .

It’s time to eat!

P5_Copy

Brosura Food-Mania cuprinde 25 restaurante din orasul Cluj-Napoca si va ajuta sa econimisiti timp si bani atunci cand v-ati saturat sa gatiti si doriti sa luati masa in oras.

Cu noi economisiti fie ca doriti sa luati pranzul sau cina si indiferent de specificul de manacare pe care doriti sa-l savurati.
Food-Mania
te invita la masa oferindu-ti oportunitatea perfecta sa iti surprinzi persoana iubita si nu numai, cu o masa delicioasa intr-unul din restaurantele clujene.
Acest ghid este la indemana oricui, fiind usor de utilizat avand o grafica si un design modern. Cu ajutorul sau aveti posibilitatea  de a renunta la gatit si de a va bucura de mese copioase in oras alaturi de cei dragi.  It’s time to eat!

Site Login

Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client0/web2/web/libraries/joomla/session/session.php on line 529 Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web2/tmp) in /var/www/clients/client0/web2/web/libraries/joomla/session/session.php on line 529